Deathlicious Kisses -blogista kopsastu tytsykysely kaikille tytsyille :) Oon tän joskus tehnyt Facebookissakin, mutta tehdäänpä tännekin, kun on viime aikoina ollut niin tyttöilyfiilis :D


1. Kuinka kauan tarvitset aamulla aikaa laittautumiseen?
Mä olen nopea. Oon kyllä aamutorkku, ja siitä johtuen käynkin yleensä iltaisin suihkussa. Aamulla tarvii vaan suoristaa hiukset ja sutia meikkiä naamariin. Puol tuntia max. Aamukahvi menee ehkä siinä meikkailun lomassa. Tosin sillon kun olin vielä töissä, eka kahvitauko oli yhdeksältä, joten yleensä en juonut himassa aamukahvia vaan oottelin sinne ysiin.
Viikonloppuisin, tai nyt kun ei ole duunipaikkaa minne joka aamu mennä, niin tykkään vähintään sen pari tuntia juoda rauhassa aamukahvia ja hengailla Facebookissa ennen kuin alan tehdä yhtään mitään.
Bilettämään jos ollaan menossa ja meikki on vahvempi, niin suihkusta valmiiseen meikkiin ja tukkaan menee ehkä tunti. Siihen päälle sitten vaatteet, jos on kriisi, niin siinä saattaa mennä tovi :P

 2. Tyttömäisin tapasi?
Shoppailu. En kyllä oo ihan sitä sorttia että pyörin tuolla kaupoissa hypistelemässä kaikkea, vaan mieluummin tilaan netistä ja katselen niitä kamoja rauhassa kotona. Mutta kyllä mä sitten taas joitain kosmetiikkatuotteita ja koruja hypistelen kaupoissa innoissani :D

3. Lempihajuvesi?
Christina Aguileran tuoksut, ja Ralph Laurenin Ralph. En oo viime aikoina käynyt edes haistelemassa uusia hajuvesiä, kun ei olis kuitenkaan varaa ostaa. Voi siis olla että niitä on tullut ihan mahtavia uusia tuoksuja.

4. Monetko kengät omistat?
Tällä hetkellä omistan ehkä 8 paria sellaisia kenkiä joita käytän mielelläni (maiharit, skeittikengät, "uggit", kahdet ballerinat ja kolmet nilkkurit). Loput on sitten joko käyttökelvottomia, tai juhlakenkiä.

5. Käytkö kirpputoreilla?
En yleensä, koska mä en ikinä löydä sieltä mitään kelvollista. Täytyisi tosin käydä katsastamassa paikallisia kirppiksiä, ehkä Salossa on parempaa roinaa myynnissä kuin Lohjalla ;) Oon kateellinen ihmisille jotka tekee jatkuvasti kirppareilta ihan mielettömiä löytöjä.

6. Ajatko isin ostamalla autolla?
En mielelläni aja mitään autoa :P Mutta omistan tällä hetkellä isän siskon ostaman auton, eli en ihan mutta melkein :D

7. Nauhoitatko Salatut Elämät?
En tod.

8. Kuinka usein ostat uusia vaatteita?
Kyllä nyt ainakin kuukausittain. Saattaa olla, harvoin tosin, että tulee parin kuukauden ajanjaksoja jolloin en osta yhtään mitään, ja sitten seuraavaksi shoppailenkin koko vuoden edestä.

9. Hesari, Seiska vai Cosmopolitan?
Ei mikään noista, mutta Cosmo mulle on joskus tullutkin. Viimeksi kuitenkin kun sen ostin (sai vissiin 2kk lehdet yhden hinnalla tai jotain), totesin ettei siinä ole mulle enää oikein mitään luettavaa.

10. Onko seinälläsi yhtään miespuolisen henkilön kuvaa?
Edellisessä kämpässä eteisen seinät oli kokonaan omistettu pitkätukkaisille julkkiksille, lähinnä muusikoille mun lempibändeistä :) Nyt kun asutaan miehen kanssa virallisesti yhdessä, niin suostuin luopumaan tosta seinästä. Sain miehen kuitenkin ylipuhuttua, että saan laittaa yhteen nurkkaan muutaman julisteen x) Nyt siellä on siis Amorphis, Profane Omen, Finntroll ja Stam1na.

11. Millainen on vaatekaappisi?
Meillä on täällä vaatehuone, jonka nurkkaan jätin vähän tilaa Maken vaatteille, muuten oon aika kätevästi vallannut sen hyllyt ;D Vaatekaapin sisältö on lähinnä musta ja tavallinen, rokkihöysteillä. Sekanenkin se ehkä vähän on.

12. Entä karkkihyllysi?
Mikä se on?

13. Panostatko sisustukseen?
Panostaisin mielelläni jos olisi enemmän rahaa ja tilaa. Nyt mennään sillä mihin kyetään, mutta en mä silti ihan mitä tahansa roinaa tänne ota.

14. Oletko porukassa yksi pojista vai kikattava huomionhakuinen tyttö?
En varmaan kumpikaan, mutta ennemmin yksi pojista.

15. Alusvaatemakusi?
Mustaa, punaista, seksikästä, romanttista, jonkin verran pitsiä ja satiinia.

16. Onko mätsäys tärkeää?
Useimmiten.

17. Lukeeko Facebook -tiedoissasi harrastuksena shoppailu?
Ei lue, mutta ehkä se pitäiskin lisätä sinne... :P

18. Entä lempiohjelmana Sinkkuelämää?
Ei.

19. Millainen on ystäväpiirisi?
Monipuolinen, nykyisin ehkä enempi metallinaisia ja -miehiä :)

20. Vietättekö tyttöjen iltoja?
Harvemmin. Tai riippuu mikä sellaiseksi lasketaan.

21. Mikä biisi soi tällä hetkellä?
Ei mikään.

22. Otatko aurinkoa, käytkö solariumissa, tyydytkö itseruskettaviin vai menetkö valkoisena kesät talvet?
Viime kesänä innostuin ottamaan aurinkoa muutamaan otteeseen, sitä ei ole tapahtunut moneen vuoteen. En käytä itseruskettavia enkä ole aikoihin käynyt solariumissakaan. Ihan valkoinen en kyllä kesällä ole, jos en rusketu niin ainakin palan. Vaikka olis rasvaa ja kaikki systeemit, niin aina palan jostakin kohtaa.

23. Penkkiurheilu on asia mitä et yksinkertaisesti pysty käsittämään?
Pystyn kyllä käsittämään, mutta en itse harrasta (paitti lätkän MM :))

24. Unelmasi olisi työskennellä vaate- tai kenkäkaupassa, sisustussuunnittelijana, muotisuunnittelijana, lentoemäntänä?
Vaatekauppa olis ihan ok. Mitä enemmän omantyylisiä vaatteita, eli siis rokkivaatteita siellä myytäisiin, sen parempi. Mutta ei se nyt varsinaisesti mun unelma ole. Jos nyt jotakin tyttömäistä ammattia tässä haetaan, niin mua kiinnostaisi maskeerajan ammatti.

25. Hiustuote mitä ilman et pystyisi elämään?
Perus shampoo tai hoitoaine. Käytän niin vähän mitään muita tököttejä.

26. Käytätkö samoja vaatteita arkena ja viihteelle lähtiessä?
Oikeastaan joo. Riippuen kyllä vähän minne oon lähdössä viihteelle. Kunnon hevibaariin/rokkimestaan/festareille lähtee kyllä gootahtavammat vaatteet kuin ehkä normibaariin, mutta sekin riippuu kyllä ihan sen iltaisesta fiiliksestä. Lisäksi kun oon vähän sellainen etten tykkää olla katseiden alla tai huomion keskipisteenä millään lailla, niin jos tiedän että kukaan muu sinä iltana ei vaikkapa laita päälleen korsettia ja tyllihametta, niin en kyllä halua olla se ainoa jolla ne on päällä :P Ehkä vähän pönttöä, mutta tällanen oon.

27. Tykkäätkö timanttikorvaisista näteistä pojista, epäsiisteistä rokkareista vai maailmaa parantavista hipeistä.
Jotain niiden rokkareiden ja hippien väliltä :) Molemmat on <3

28. Kuinka paljon omistat vaatteita?
No paljon, mutta koskaan sieltä kaapista ei löydy mitään päällepantavaa. Eli en kuitenkaan tarpeeksi.

29. Käytkö manikyyrissä/pedikyyrissä?
En.

30. Käytätkö koruja?
Nykyisin oikeastaan vaan kun lähden viihteelle. Ihan arkena mulla taitaa olla vaan kaulakoru, rannekello ja korvikset, joita en tod. jaksa vaihtaa joka päivä :D Bailuihin laitan sitten jotkut eri korut.

31. Onko suklaa apu ongelmaan kuin ongelmaan?
Ei todellakaan, mulla ainakin tulee usein suklaasta vaan paha olo, eli periaatteessa se vaan pahentaa asiaa x)

 32. Jutteletko parhaalle ystävällesi päivittäin
En.

33. Teetkö heräteostoksia?
Ai teenkö? :D

34. Oletko koskaan ollut seksikutsuilla?
En.

Tehköön ken haluaa :)