No niin, kuvapostaus uusista hamosista <3

Ensin siis uusin, jonka hain tiistaina postista. Täysin custom made hamonen briteistä Moonmaiden Gothic Clothingista, jota oonkin täällä jo hehkuttanut :) Törmäsin eBayssa tuossa syksyllä aivan ihanaan lyhyeen hameeseen, mutta se oli yhden koon ja liian pieni mulle, ja kaikenlisäksi se sijaitsi jossain päin Aasiaa. Ihastuin kuitenkin niin kovasti hameeseen, että päätin kysyä Moonmaidenista josko he tekisivät hameen toiveideni mukaisesti, vaikkei sellaista löydykään heidän mallistostaan. Heillä kuitenkin on kaikki tarvittavat ja hyväksi havaitut materiaalit ja kankaat. Tekivät kyllä mut taas mahdottoman iloiseksi kun suostuivat hameen tekemään :) Kuulemma sen tekeminen oli aika haastavaa, mutta olivat itsekin tykänneet lopputuloksesta, ja haastavuudestaan huolimatta sitä oli kiva tehdä. Ja siis mun mielestä tämä on aivan täydellinen <3 Seuraavaan tilaukseen voin laittaa vyötärönympäryksen vielä 10cm kaposemmaksi, sillä tuo on jo vähän sillä rajoilla olisiko pitänyt kaventaa.

Alle laitettiin punaista samettia, joka leikattiin hieman epäsymmetriseksi. Sen päälle pari kerrosta punaista tylliä, ja päälimmäiseksi hämähäkinverkkokuvioista pitsiä sekä koristeruseteiksi pitsinauhaa. Oon niin rakastunut tähän :) Ehkä parhaiten vaatteisiin käytetty 50€ ikinä.

Tuon mustan satiinisen korsetin ostin siis myös eBaysta, Corsets Boulevard -nimisestä kaupasta. Korsetti oli rinnuksista mulle liian iso, joten kävin sen ompelijalla (Alles Gute -niminen ompelimo täällä Salossa) kavennuttamassa, siitä ylimääräinen 20€. Mutta nyt sopii meikäläisen kroppaan täydellisesti :)

Sitten vielä Hazard Shopista tilaamani musta melko perus tyllihame, muhkea ku mikä, saa vähän katsoa ettei lakaise pöydältä tavaroita alas kun kulkee ohi :D Tosi kiva hame ja sopii hyvin tuon korsetin kanssa. Hameen toimituksen kanssa oli aikamoisia vaikeuksia, kun hame oli tilaustuote, joka tilattiin ilmeisesti Saksasta. Senkin puolesta toimitus kesti yli kaksi viikkoa, mutta sitten posti hävitti sen ensimmäisen paketin, joten joutuivat lähettämään mulle uuden hamosen. Niinpä tilauksesta toimitus kesti yli kuukauden.


 

- punainen hame: MoonMaiden Gothic Clothing 52€
- musta hame: Hazard Shop 55€
- musta kokokorsetti spiraaliluilla: Corsets Boulevard / eBay 35€
+ postikulut

Pahoittelen laimeatakin laimeampaa "poseerausta", naama ei tänään(kään) suostunut yhteistyöhön.