Joudun nyt myöntämään, että lipsuin vähän tuosta "joulukuussa ei itselle osteta enää mitään". No lähinnä ostin itselleni tänään alusvaatteita ja sukkia, koska niitä menee aina rikki tai muuten vaan käyttökelvottomiksi. Aika paljon niihinkin saa rahaa menemään... Lisäksi oli pakko ostaa Seppälästä se mustakin yöpaita, kun se on niin kiva <3 Eli siis ostosten saldo:

- The Body Shop: 2 x Cranberry Joy -suihkugeelit kummitädeille lahjaksi, 8,90€/kpl. Nuo kaikki sesonkituoksut mitä tuolla joulun aikaan on myynnissä, on kertakaikkisen ihania. Olisin itsellenikin ostanut jonkun vartalovoin tai just suihkugeelin jos olisin raaskinut. Toivottavasti noita olis vielä alennusmyyntien aikaan <3 Itselleni ostin kuitenkin granaattiomena-vadelma -huonetuoksun tuohon tuoksulamppuun laitettavaksi, 6,90€ (jäi vahingossa tuosta kuvasta pois).

- Seppälä: musta yöpaita 19,90€, alushousuja osta 3 maksa 2, n. 10€.

- Lindex: pörröiset ja pehmoiset sukat sekä 5-pack sukkapaketti yhteensä reilu 12€.

- KappAhl: punaiset, pörröiset tossut 15,90€ sekä alushousuja osta 3 maksa 2 n. 17€.

Näiden lisäksi huusin vielä eBaysta parit nappikorvikset, jotka olivat lähipäivinä sulkeutumassa. Molemmat parit maksoivat postareiden kanssa n. 5€. Laitan kuvia kunhan saapuvat. Tässä olis vielä ne edelliset nappikorvikset jotka tilasin sieltä.

Eli ovat oikein sanan varsinaisessa merkityksessä nappikorvikset :) En oo vuosiin käyttänyt nappikorviksia, ja mulla on arkikorviksina ollut sellaiset n. 2-3cm halkaisijaltaan olevat hopeiset renkaat. Kaipasin niihin vähän vaihtelua, joten ostin nämä napit + ne kahdet toiset jotka ovat vasta tuloillaan. Bileissä käytän sitten roikkuvia korviksia tai isompia renkaita, mutta halusin arkikoruiksi sellaiset joiden kanssa voi nukkua eivätkä ne pistele tai ole tiellä ym. Nämä on ollut tosi hyvät, vaikka onkin outoa pitää näin pieniä korviksia :)

Lisäksi huusin Huuto.netistä muutaman uuden pelin pleikkarille: kaksi Spyro-peliä sekä Jak II: Renegaden. Jouluruuhkaa tuntuu olevan vähän joka paikassa, sillä noista ainoastaan toisen Spyron olen saanut, vaikka Jak II:nkin maksoin jo 2 viikkoa sitten... Lisäksi mun korsetin kavennus ei vieläkään ole valmis -.- No kiirehän sillä ei ollut, mutta en silti ajatellut että siinä kuukautta menisi.
Kuvat siis siitä korsetista ja kahdesta uudesta hameesta tulevat sitten kun a) korsetti on valmis ja b) hame MoonMaidenilta on mulla.

Nyt oon ostanut viimeisetkin joululahjat, joten mulla ei ole enää mitään asiaa kauppoihin ennen alennusmyyntejä :D Ale-juttujakin ajateltiin mennä Turkuun kauppakeskus Hansaan etsimään. Voin jo kuvitella kuinka tuskaisaa siitä saattaa tulla, mutta Hansassa on myös Halonen ja Stockmann, ja mun on pakko päästä sinne etsimään talvitakkia! Että samapa se on sitten siellä käydä muuallakin. Vaatteita en tosin muita enää tarvitse kuin sen talvitakin, mutta jospa siellä BodyShopissa olis vielä noita sesonkituotteiden jämiä tai jotain....
Tartteisin kyllä vielä sellaisen lämpimän aamutakin, koska nyt noiden töppösten ansiosta varpailla on lämmin, mutta muuten onkin sitten aika vilu.