Tässä ei oikeastaan hirveästi ole mitään uutta, kun oon tainnut kertoa näistä ostoksista jo aiemmin. Tuli nyt vaan otettua niistä kuvat kun ovat mulle saakka saapuneet :)

AdLibriksestä tilasin kolme kirjaa:
- Joe Hill: Sydämen muotoinen rasia
- Simon Tofield: Simonin kissa
- Suomen kirjallisuuden seura: Myytillisiä tarinoita

Nämä tulivat mulle viime viikolla, ja oon ehtinyt ottaa luettavaksi vasta tuon Myytillisiä tarinoita. Tarinat ovat niin lyhyitä, että niitä on helppo lukea pienissäkin erissä. Täytyy ensin saada tuo kirjastosta lainattu Gaimanin kirja luettua ennen kuin paneudun tuohon Hillin kirjaan :)

Luontaistuotteita Hyvinvoinnin tavaratalosta:
- Frantsilan Nokkostipat yleiskunnon kohotukseen. "Nokkosta on käytetty menestyksekkäästi anemiaan, alentamaan verensokeria ja korkeaa verenpainetta, edistämään virtsahappojen poistumista elimistöstä, nivelvaivoihin, allergisten ja siitepöly-yliherkkien sekä astmaatikkojen tukihoitona ja kohottamaan yleiskuntoa. Ulkoisina kylpyinä myös lisäämään pintaverenkiertoa."
- Frantsilan Siloposki-yrttiuute ongelmaihon hoitoon. "Siloposken sisältämiä yrttejä on käytetty menestyksekkäästi ihottumien sekä finnisen ja epäpuhtaan ihon ja psoriasiksen tukihoitoon sisäisesti sekä ulkoisesti. Kasvovetenä tai iholle paikallisesti käytettynä laimennettuna tai suoraan finniin. Siloposki yrttiuutteen yrtit toimivat monipuolisesti kehoa puhdistaessaan sekä rauhoittavat, desinfioivat ja elvyttävät ihoa."
- Budget Nutrition Nokkos-Kalkki-Inkivääri-Vihersimpukka-MSM nivelten ja lihasten hyvinvointiin.
- Frantsila Lohikäärmesalva. "Frantsilan Lohikäärmesalva on lämmittävä jokapaikan hoitosalva, joka sopii käytettäväksi mm. lihas- ja nivelalueille, niska-, hartia- ja selkäalueille, kylmille jaloille ja nuhanenille. Frantsilan Lohikäärmesalva on tehokas mm. jännittyneiden niskojen, hartioiden, alaselän ja nivelten hoitoon sekä tukkoiseen oloon. Sen teho perustuu suomalaisiin luonnonmukaisesti viljeltyihin rohtokasveihin ja perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä arvostettuihin aromaterapeuttisiin eteeriin kasviöljyihin."
- Tiger Balsam White. "Tiger Balsam White on aromaattinen, kiinalainen voide. Tiger Balsam Whitea on valmistettu jo noin 100 vuoden ajan ja nykyisin se on tunnettu ympäri maailman. Se on yksi eniten käytetyistä voiteista Kaukoidässä. Tyypillisiä käyttöaiheita ovat lihasharjoituksesta johtuva lihaskipu sekä hyönteisten puremat. Tiger Balsamia voidaan myös käyttää lihasvoiteena lihasten rentouttamiseen ja pehmentämiseen ennen ja jälkeen urheilusuoritusta tai kilpailua."

Mulla ongelmaiho ei ole finninen tai akne-iho, vaan kuiva, ihottumaan taipuva. Nuo tipat ostin sen hoitoon ja ylläpitoon. Kumpiakaan tippoja tai noita niveliä hoitavia kapseleita en ole päivittäin muistanut ottaa. Se on mulle hieman vaikeaa, kun pitäisi 2-5 kertaa päivässä ottaa jotakin troppia x) Eli en voi siis vielä sanoa onko ne mahtanut mitään auttaa. Lohikäärmesalva-purkkia en ole saanut auki :D En vaikka kuinka oon yrittänyt apuvälineidenkin kanssa. Se on liian pieni mun nakkisormille. Jatketaan yrittämistä...
Mutta tuo Tiikeribalsami on kyllä sitten kumma tökötti. Pakko se on myöntää, että tämän parin viikon aikana mitä mulla on tuo purkki ollut, oon saanut parannettua yhden yläselkäjumin sekä tosi kivuliaan polven. Selkä kuntoutui parissa päivässä, eikä voidetta tarvinut levittää kuin muutaman kerran. Sunnuntain ja maanantain välisen yön olin ilmeisesti koko ajan nukkunut polvet koukussa, mikä ei koskaan tee mulle hyvää, vaan siitä aiheutuu älyttömät polvikivut. Niinpä maanantaina olinkin oikeastaan liikuntakyvytön, kun istumasta seisomaan nousu teki niin helvetin kipeetä. Hieroin maanantai-illalla polveen tuota Tiikeribalsamia, ja tiistaina oli kuin polvi ei koskaan olisi kipeänä ollutkaan. Ja kokemuksesta voin kyllä kertoa, että normaalisti (= ilman voiteita) tuon kaltainen polvikipu ei yhdessä yössä parane. Myös viikonloppuna tullut olkapääkipu on vähän helpottanut, mutta se kaipaa tuota balsamia vielä lisää. Voin ehdottomasti suositella kaikille, jotka joskus kärsivät lihasjumeista. Tämä tuntuu iholla samaan aikaan kylmältä ja kuumalta. Jotkut Mobilatit tai Voltarenit eivät ainakaan mulla koskaan toimi, joten oli aika helpottavaa löytää tämä Tiikeribalsami :) Kiitos vielä Aikulle, joka suositteli tätä mulle!

- Kissariipus eBaysta

Tuossa marraskuussa vietin varmaankin koko päivän eBayssa etsien mulle sopivaa kissariipusta kaulaan. Sen piti olla siro, kaunis ja naisellinen, hieman juhlallisempi. No sellainen löytyikin, tuo ylläoleva, ja siirsin sen ostoskorin sijaan toivelistalle. Joulun jälkeen se ei sitten ollutkaan enää myynnissä, eikä sitä ollut listattu uudelleen. Löysin ainoastaan saman riipuksen, mutta turkooseilla kivillä. Olin varmuuden vuoksi vielä myyjään yhteydessä ja kysyin onko näitä mustia tulossa enää myyntiin, ja niinpä hän listasi sen uudelleen. Oli vähän pakko ostaa se sitten samantien :) Kuvittelin, että riipus olisi ollut paljon isompi, mutta eihän tämä olekaan kuin parisen senttiä korkea. Eli on kyllä siro ja pieni ;) Mutta vaikka se olisikin saanut olla vähän isompi, niin on tämä silti mun tyylinen ja tykkään kovasti.

Sain tänään myös Halensilta tilaamani takin. Koitin nettisivuilta etsiä kyseistä takkia kun en jaksanut ottaa valokuvaa, mutta en mä taaskaan sieltä mitään enää löytänyt... Mutta kyseessä on musta maiharitakki, topattu, vetoketjullinen, ja siinä on karvareunuksellinen huppu. Olin tosi yllättynyt siitä, että takki oli niinkin vahvasti topattu, tuotekuvauksessa kun ei toppauksesta mainittu mitään, siksi olinkin varma että se ei ole lainkaan topattu, jolloin en tee sillä mitään. Mutta takki oli siis lämmin ja jopa sopivan kokoinen. Hihat siinä on aika lyhyet, mutta enköhän voi sen kanssa elää. Mikään naisellinen takki se ei kyllä ole, vaikka vyötäröä saakin nyöreillä kiristettyä, mutta lämpimiä, kauniita ja naisellisia takkeja en ainakaan meikäläisen koossa tule löytämään. Eli tärkeintä tässä nyt kuitenkin oli se, että takki on lämmin (ja että siinä on karvareunuksellinen huppu ;D)
Sori, en nyt kuitenkaan jaksanut ottaa enää kuvaa siitä :P

Niin ja auto meni katsastuksesta läpi, ei siis tarvitse enää siitäkään stressata :)
Eilen myös meidän katto kunnostettiin sen vesivahingon jäljiltä. Viime viikolla se kitattiin, maanantaina hiottiin ja laitettiin toinen kerros kittiä, ja eilen tiistaina vielä hiottiin ja maalari maalasi koko katon. Tässä vaiheessa voi olla kyllä tyytyväinen, ettei sillon muuttaessa maalattu kattojakin! Olis pikkasen voinut vituttaa että on tehny turhaa työtä... Mutta nyt on katto hyvän näkönen eikä niitä vanhoja halkeamiakaan enää näy. Maalari oli hirmu mukava ja tunnollinen.

Huomenna käydään tyttöin kanssa On the Rocksissa katsomassa myGRAINia, tuli semmonen ex tempore -reissu :)