Viikonloppu alkaa pikkuhiljaa kääntyä ehtoon puolelle, joten muutama sananen kissanpennun kotiutumisesta lienee paikallaan :)

Perjantaina alkuiltapäivästä käytiin Kirkkonummelta poika hakemassa. Ihan alkumatkasta se naukaisi pari kertaa, mutta lopun matkaa se oli ihan hissukseen, ja taisi suurimmaksi osaksi nukkua. Tuotiin se kopassaan tuohon alkoviin, ja kun avattiin kopan ovi, niin Nuno tietysti suuna päänä sinne juoksi, varmaan tajuamatta ensin että siellä onkin jotain ylimääräistä. Kovasti Nikki ja Nuno sitä koppaa haisteli, mutta Nemo uskalsi vasta parin tunnin kuluttua tulla kopasta pois. Pariin otteeseen se kävi kopan suuaukolla katselemassa ympärilleen, siis hyvin rennon näköisesti siellä lööbaili, etutassut vähän suuaukon ulkopuolella. Nikki ja Nuno ihmettelivät silmät pyöreinä, että mikä otus sieltä oikein tuli.

Lopulta saatiin leikin varjolla Nemo kokonaan ulos kopasta, kun poitsu tuosta yhdestä huiskusta innostui. Lopulta kaikki kolme kissaa ympäröivät Maken tuossa lattialla ja leikkivät melko sulassa sovussa. Sitten kun Nemo alkoi kiinnostaa neitejä enemmän kuin se huisku, alkoi kähiseminen sekä poitsulle että toisilleen. Nemo raasu vietti loppuillan olkkarin nurkassa kaiuttimen takana, ja äkäistä akkaa tuli kahdesta eri suunnasta :/ Hetkeksi laitettiin tytöt olkkarin ulkopuolellekin, jolloin Nemo uskalsi vähän reippaammin tehdä pienen kierroksen tässä olkkarissa, ja löysi samalla mm. tuon pinkin leopardipedin. Lopulta se kuitenkin palasi sinne nurkkaan, ja koko ajan joku oli raapimassa ovea, joten päästin tytötkin takaisin. Yhdentoista aikaan Make otti Nemon kanssaan makkariin yöksi, ja mä nukuin olkkarin sohvalla Nikkin ja Nunon seurana. Makkarissa oli Nemo sitten vähän jo syönyt, leikkinyt ja käynyt laatikolla kuulemma.

Jätkä oli kyllä heti alusta lähtien tosi reipas ja rento, ei ollut merkkiäkään mistään paniikista tai järjettömästä pelkäämisestä. Ja tosi hienosti oli ihan mun ja Maken seurassakin. Yöllä se oli itkenyt vähän.

Eilen eli lauantaina Nemo suurimman osan ajasta nukkui makkarissa Maken yöpöydän välitasolla, se löysi sieltä sellaisen ahtaan, hämärän ja turvallisen paikan. Kerran tai pari kannettiin se tänne olkkariin katselemaan, mutta suurimmaksi osaksi mekin hengailtiin sen kanssa makuuhuoneessa. Tietysti siinä usein kävi niin, että joku ylimääräinen kissa seurasi mua aina makkariin kun sinne menin, joten sielläkin oli vähän jännitteitä. Nemo kuitenkin tosi hyvin hengaili meidän kanssa myös sängyn päällä, ja Nikki ja Nuno seurasivat sen touhuja hieman kauempaa, tosin molemmat sähisivät ja sylkivät kovasti, Nikki myös murisi. Nemo uskalsi syödä vähän lisää kun olin siinä vartioimassa vieressä. Poitsu myös alkoi osoittaa meille hellyyttä, kovasti se jo kehräsi ja puski meitä, ja luikerteli peiton päällä :)

Olin ihan varautunut siihen, ettei se sieltä makkarista mihinkään muutamaan päivään lähde, ja me Maken kanssa kateltiin täällä olkkarissa X-filesia melkein koko ilta. Ajattelin että ehkä Nemoa kiinnostaisi lähteä makkarista itsekseen pois jollei siellä kukaan hengaile sen kanssa. Pitkään aikaan ei näkynyt eikä kuulunut mitään, mutta puolenyön aikaan kun olin juuri nukahtamaisillani sohvalle Nemo rupesi itkemään makkarissa hirveästi. Menin katsomaan sitä, ja siellä toinen tepasteli tarmokkaasti eikä oikein tiennyt miten päin olisi ollut, katseli uteliaana ovesta ulos ja tuli puskemaan mun jalkaa. Niinpä kannoin sen meidän mukaan sohvalle katsomaan telkkaria, ja voi kuinka kivaa se sitten olikaan :D Se sai siinä meidän välissä hurjasti rapsutuksia ja lässytystä, ja poika oli niin hirmuisen tyytyväinen :) Jälleen se kehräsi ja puski, tuli syliin ja ihan reiteen kiinni, ja lopulta luikerteli Maken kainaloon <3
Aina välillä se kuikuili kaula pitkänä lattialla makaavaa Nunoa ja tuolilla torkkuvaa Nikkiä. Nikki tosiaan jo siinä vaiheessa oli aika rentona Nemon läsnäolosta huolimatta, ja oli tosiaan kevyesti puoliunessa, välillä ketarat ojossa, joten päättelin ettei sitä hirveästi sillä hetkellä kiinnostanut Nemon puuhailut :P Nuno sen sijaan vahtasi pikkumiestä silmä kovana ja kävi pariin otteeseen sille sähisemässä. Lopulta kun olin alkamassa jo nukkumaan, Nikkikin tuli Nemoa katsomaan tuohon sohvan selkänojalle. Se tuli melko lähelle ja seurasi Nemoa kun se lähti vähän kuin karkuun, mutta pysähtyi muutamankymmenen sentin päähän, ei sähissyt tai mitään, ja lähti vain pois. Sen verran tajuissani vielä olin, että kuulin Nemon lähtevän keittiön suuntaan, jolloin se sai osakseen niin kamalan kähinäkonsertin, että se luikki takaisin makkariin. Ihan passeli ajoitus kuitenkin :) Make nukkui sen kanssa vielä viime yön ja minä siis sohvalla.

Tänään piti koittaa huoneidenvaihtoa niin, että tytöt oisivat olleet sen aikaa makkarissa kun Nemo saisi tutkiskella loppukämppää ihan rauhassa. Tehtiinkin niin heti kun Make heräsi, mutta Nemo rupesi täällä huutamaan niin kamalasti ja pyrki takaisin makuuhuoneeseen, että ei siitä tullutkaan mitään. Yhtälailla se huusi myös silloin kun muutkin kissat oli paikalla, että en sitten tiedä mitä hän oikeen huusi :S
Poitsu ei ole siis vielä tänään poistunut makkarista, mutta on siellä ollut sitäkin reippaampi. Se on makoillut avoimesti sängyllä, syönyt hyvin, käynyt laatikolla tyttöjen nenien edessä, leikkinyt mun kanssa, ja jopa haastanut Nikkiä leikkiin mukaan :D Nemo tuntuu myös tykkäävän siitä Maupiti-tynnyristä. Mä kun olin yksin makkarissa Nemon ja Nikkin kanssa, niin Nikki istui/makasi tosi kauan siinä ovensuussa/Maupitin vieressä ja vaan katseli kun mä leikitin Nemoa. Nikki oli ihan hiljaa, eikä sen pupillit olleet mitenkään erityisen laajentuneet, vaan otti yllätyksekseni tosi rennosti koko homman. Käytännössä Nemo ja Nikki siis melkeinpä leikkivät samaan aikaan samalla höyhenhuiskulla! Nemo otti pieniä hyökkäyksiäkin Nikkiä päin kun huiskua metsästi eikä Nikki ollut moksiskaan. Ainoastaan silloin sähähti ja läppäsi tassulla kun Nemo meni jopa niin pitkälle, että oli menossa nenäkkäin Nikkiä haistelemaan :) Mun mielestä tosi hyvin jo!

Nuno on sitävastoin koko päivän ahdistellut Nemoa, laahannut ja juossut sen perässä, sähissyt ja sylkenyt, kiusannut ja ajanut sitä sängyn alle. Kerran Nemo jopa meni Nunoa pakoon ikäänkuin "Nikkin puolelle" x) Se on myös seurannut Nikkiä esim. sängyn alle. Oikeastaan tänään Nikki on sähissyt Nemolle enää vain yllättävissä tilanteissa, kuten just siinä "silmille hyppäämisessä", ja jos Nemo on yllättänyt Nikkin takaapäin, vaikka sellaisessa tilanteessa kun Nikki on syönyt poitsun ruokia x)
Oon hieman yllättynyt siitä, että Nikki on nyt ottanut tämän vähän rennommin, mutta tarkemmin kun ajattelee, niin tällainen se oli Nunonkin tullessa. Nikki oli hyvin tarkkailevassa asemassa, uteliaana seuraamassa mitä toinen puuhaa, kun taas Nuno oli paljon aggressiivisempi, se sähisi ja murisi, söi Nikkin ruuat ja hääti Nikkin kaikesta pois.

Vielä kun Nemo uskaltaisi poistua tuolta makkarista, niin veikkaan ettei menisi kauaakaan kun tulisi jo toimeen tyttöjen kanssa. Mun ja Maken kanssa se on jo ystävystynyt ja tosiaan osoittaa hellyyttä joka kerta kun sitä menee katsomaan, ja Nikkin kanssa on edistytty jo tosi paljon. Toivottavasti jäbä haluais vielä tänäkin iltana tulla meidän kanssa hengailemaan tänne toiselle puolen :)

Edit klo 22:
Nyt ollaankin taas edistytty :) Nemo tuossa hetki sitten uskalsi tulla jo koko eteisen matkan melkein olkkariin saakka, vaikka sekä Nikki että Nuno + minä ja Make vahdittiin sen jokaista askelta :D Vielä parit sähähdykset kuultiin Nunolta, ja Nikki läpsi muutaman kerran tosi ikävästi, mutta pääosin molemmat vaan tarkkailivat Nemon etenemistä. Ja Nemo itse oli ihan into piukeena itsekin kun uskalsi tulla ulos, piipitti vähän ja tepasteli innoissaan, puski mennessään. Ja oikeasti, lopulta Nemo ja Nuno olivat 10cm päässä toisistaan naamatusten, ja sitten Nemo otti askeleen eteenpäin ja puski päällään suoraan Nunon otsaan! :DD Nuno tietysti sähähti ja Nemo otti vähän etäisyyttä, mutta hei, kuin hellyyttävää!

Nyt on kaikki kolme taas olleet makkarissa ihan keskenään, ja tuossa äsken näin kun Nemo käytännössä käveli melkein makaavan Nunon yli, ja Nuno vaan katteli :D Jei! Nyt koitetaan vielä loppuillasta houkutella Nemoa etenemään vielä vähän lisää, kun tuo meni jo niin hirmu hyvin :)