Tiedän, että mun piti olla shoppailukiellossa, kunnes edellisetkin laskut on maksettu :D Mutta en voinut vastustaa...

Ebayta päädyin selaamaan. Oikeastaan katselin Iron Fistin hintatasoa siellä, että onko yhtään halvempaa kuin näissä suomalaisissa alternative-kaupoissa. Vaikka en mä edes erityisesti pidä Iron Fistin tavaroista :D Oon taas erilainen nuori, ja alan varmaan tykkäämään niistä sitten kun ne ei enää ole in x) No joka tapauksessa, jenkki-eBaysta tuli vastaan sellainen Iron Fistin "kuosi", josta mäkin tykkäsin, se oli tarpeeksi minimalistinen, ja kuva mulle sopiva - tavallaan.


Iron Fist My Bloody Pony -paita - eBay

Täytyy sanoa, että My Little Ponyja aina rakastaneena piti miettiä muutamaan kertaan, että "hyi, onks tää nyt vähän liian brutaali" :D Mutta se nyt vaan oli niin magee, että pakko se oli ostaa. Maksoi postikulujen kanssa alta parikymppiä, eli eipä joutunut maksamaan mitään ylimääräisiä veroja tai tulleja. Joku asiasta enemmän tietävä voisi mulle muuten vähän valaista, että minkälaisista tavaroista ja vaatteista joutuu sitä ylimääräistä maksamaan? Onko se aina vakio tosiaan tavaran hinnan mukaan?

Paita istui mulle vieläpä täydellisesti, se on ladyfit-mallinen ja vartalonmyötäinen, mutta poiketen suurimmasta osasta esim. bändipaitoja, tämä oli tarpeeksi pitkä, eikä tarvii pelätä helman nousua kainaloihin :) Ja materiaali on ihanan ohkasta ja pehmeetä, tykkään!

Päädyin joku viikko sitten Backstreetin sivuille, en muista minkä takia, mutta löysin sieltä uutuuksien joukosta ihanan "taskukello"kaulakorun parillakympillä, mutta en ostanut sitä heti vaan se jäi hautumaan. Kun sitten kävin siellä uudestaan ostaakseni sen, oli juurikin se kello ilmeisesti ehditty myydä loppuun, kun en sitä enää löytänyt. Ebaysta onneksi samainen kello kuitenkin löytyi, ja postareiden kanssa se olikin melkein 10€ edullisempi kuin Backstreetilla (johon olis myös tullut postarit vielä). On kyllä hieno :) Arvoin vielä ostanko mustan vai pronssisen, ja tulin siihen tulokseen, että musta ketju olisi ehkä liian näkyvä kalpealta iholta, joten otin pronssinvärisen. En mä tiedä onko siinä sitten niin paljon eroa kun kuvittelin, mutta tää on oikein hyvä eniveis :)
Sori kuvasta, kamera tarkensi vähän väärin, mutta en jaksanut enää uudestaan kuvailla. Käsi tärisi liikaa enivei.


Quartz naisten kaulakoru-taskukello "Royal flower" - eBay

Muista ostoksista sen verran, että ostin makkariin Jotexilta uudet verhot. Mustat ja liilat, kuten siellä nytkin on, mutta toivon että noi uudet läpäisis auringonvaloa vähän vähemmän kuin nämä. Jos ei, niin sitten on vissiin pakko ruveta asentelemaan kaihtimia tai rullaverhoja. Samasta puljusta tilasin myös punaisen torkkupeiton. Nämä ovat siis vasta postitettu, joten ei vielä kuvia.

Sitten Kiloklubin foorumia selaillessani innostuin aikuisten hulavanteesta! En ollut tiennytkään, että markkinoilla on nykyisin sellaisia hierovia hularenkaita, joiden sisäpinnalla on sellaisia "aaltoja" tai nystyröitä, jotka kiihdyttävät sitten pyörittäessä vyötärön verenkiertoa. Nuo aikuisten hularenkaat painavat vähän enemmän kuin ne lasten muoviset hökötykset, n. 1-2kg. Eli menin sitten semmoisen tilaamaan Hobby Hallista. Kai niitä olisi ihan jostain Prismasta tai Anttilastakin saanut, mutta kannatinpa nyt sitten Hobby Hallia vaihteeksi. Sekin on vasta lähtenyt tulemaan mulle päin. Katotaan sitten lähteekö pyöritykset vielä, ja kuinka pahasti oon ekojen kertojen jälkeen mustelmilla :D Aika hurjia kuvia netissä näin x)