Rakkaat äiti ja Reiska kävivät tässä sunnuntaikahvilla ja -pullalla, samalla leikkivät Nemon kanssa ja pääsivät testaamaan uuden sohvan. Nuohan kävi muutama viikko sitten Intiassa, sillon kun oltiin siellä evakossa, ja toivat samalla siis vähän tuliaisia. Make sai t-paidan ja minä uuden rannekellon, lisäksi iiiiiiison kasan erituoksuisia suitsukkeita ja tiikeribalsamia.

Tuossa lahjapakkauksessa on siis 25 eri tuoksua, ja jokaisessa tuoksupaketissa on 8 tikkua, eli pelkästään tuossa lahjapakkauksessa on 200 suitsuketikkua :D Olivat saaneet vielä kaupanpäälle tuollaisen Champa-pakkauksen, jossa on vielä 20 tikkua. Eli kyl nyt on suitsuteltavaa xD Tuo iso pakkaus sisältää seuraavat tuoksut:
Mänty, "Golden rain", kookos, myski, ruusu, neilikka, mogra, santelipuu, meripihka, kaneli, frangipani, vanilja, patsuli, eukalyptus, jasmiini, vadelma, "Money drawing", citronella, mansikka, orvokki, "Night queen", oopiumi, magnolia, "Thousand flowers" sekä minttu.
Tuota champaa testattiin samantien, ja tuoksuu kyllä hyvältä :) Mulla on aikaisemmin ollutkin vaan ruusun tuoksusia suitsukkeita jostain Pentikistä, enkä tykännyt niistä yhtään. Nyt täytyy tietty heti testata kaikkia, että mitkä on parhaimman tuoksuset :D Ja noihan tuoksuu ihan mielettömästi polttamattakin, joten voisi osan viedä ainakin kylppäriin ja vaikkapa makkariin tai vaatehuoneeseen. Pääsin siis vihdoin testaamaan tota viime Sauna Openista ostettua lohikäärme-suitsukealustaa/astiaa, ja toihan on tosi mageen näköinen kun sitä suitsukkeen savua tulee sitten noista rei'istä ulos :) Päätä alkoi kyllä hivenen särkeä, mutta se voi johtua jostain muustakin, en mä yleensä ole ollut herkkä tuoksuille.

Oli kiva kun mutsi ja Reiska kävivät, joskus voisi koittaa tehdä niille jotain ruokaakin, tai kävis edes kävelyllä tai jotain. Kunhan lumet sulaa ja alkaa vihreää näkyä, niin on varmaan kivempi tutkailla tätä cityäkin.

 

Muutama sananen vielä Nemosta ja sen kotiutumisesta. Se ei enää nuku edes päikkäreitä makuuhuoneessa, vaan ilmeisesti ymmärsi että kaikki muutkin ovat aina olkkarissa, joten nyt se on löytänyt kivan paikan päikkäreiden ottoon: kiipeilypuun alimmaisen pesän :) Nuno siellä on silloin tällöin nukkunut, mutta sekin nukkuu yleensä muualla, joten Nemo ei edes vienyt kenenkään paikkaa menemällä sinne :) Muuten se kyllä onkin tosi nopeasti oppinut mitkä paikat tässä kämpässä on niitä parhaita paikkoja ja kissojen lemppareita, ja usein pyrkii siihen paikkaan vaikka se oliskin varattu, ja sittenhän tulee tietysti turpaan. Täällä olkkarissa siis kissojen lempipaikkoja on kiipeilypuun toisiksi ylin taso (Nikki), punainen tuoli (molemmat), säkkituoli (molemmat), pinkki leopardipeti (Nuno), nojatuoli (Nuno), vitriinin ylätaso (molemmat) ja ikkunalauta (molemmat). Nikkin yksi lemppareista on vielä eteisen komeron "hattuhylly", mutta sinne Nemo ei edes pääsisi, eikä Nunokaan siellä yleensä ole. Nemo ei myöskään ainakaan vielä ole keksinyt miten pääsisi vitriinin päälle, joten se on kierrellyt näissä muissa paikoissa sitten. Edes Nikki ja Nuno eivät koskaan nuku samassa paikassa, esim. säkkituolissa, mihin helposti mahtuisi vaikka kaikki kolme kissaa, vaan nukkuvat aina kaikki eri paikoissa.

Nemolla on aamuisin tapana kipittää mun perässä keittiöön, kun annan niille aamupalaa. Jo kasvattaja sanoi sillä olevan sellainen vaativa ja pitkä piipitysääni kun se haluaa jotakin, ja niinpä erityisesti ruuan annon yhteydessä jalkojen juuresta kuuluu vieno ja pitkä "miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" :D Aamupalan päälle Nemo riehuu muutaman tunnin, lähinnä yksinään mutta haastaa myös neitejä leikkiin ja painiin. Nemo tosiaan riehuu kuin päätön kana, tekee kuperkeikkoja, törmäilee seiniin ja lyö päänsä jokaikiseen kulmaan ja pöytään, eli kypärä ei olis pahitteeksi! Hän on muutenkin niin reppana, ettei tarttis paljon päätänsä enää kolautella :D Nikki yleensä katsoo Nemon riehumista vähän kauempaa, eikä Nunokaan välttämättä mene Nemon kanssa leikkimään, mutta kyllä ne on kahdestaan täällä jo leikkimielisesti painineet ja vetänyt rallia olkkarin ja makkarin välillä, yleensä niin päin että Nemo jahtaa Nunoa :) Ja kyllä mä näin tänään kun Nikki pariin otteeseen leikkimielisesti hyökkäsi Nemoa päin, silleen peppuaan heiluttaen :) Mutta silti vielä turpaan tulee ja sähähdellään jos Nemo tulee ihan iholle, mutta tosi paljon parempaan suuntaan ollaan jo menossa.

Tämä onkin nyt varmaan viimeinen Nemon kotiutumisraportti, koska jätkä on täällä jo ihan kotonaan, ei ole enää pelännyt mitään, edes meidän hälytykseltä kuulostavaa ovisummeria, ja tytötkin alkavat tosiaan pikkuhiljaa sen hyväksyä. Kuulumisia kyllä kertoillaan jatkossakin ja usein :D
Piakkoin pitäisi alkaa Nemolle opettaa sen uutta nimeä. Toistaiseksi ollaan kutsuttu sitä vielä Frodoksi, mutta mun mielestä se ei ole siihenkään kyllä reagoinut mitenkään :D Nunolle ei kyllä koskaan tarvinnut sen uutta nimeä mitenkään opettaa, sitä vaan kutsuttiin Nunoksi, ja jossain vaiheessa se tajusi, että se tarkottaa häntä. Nykyisin se tulee nimeä kutsumalla luokse (jollei sitä laiskota ;))