Eilinen päivä vietettiin tosiaan aika pitkälti Turussa. Lähdettiin puolen päivän aikoihin täältä Salosta ajelemaan Evelle ja Mikolle, mulla oli Evelle uusi tatska-aika :) Kuvan tekemiseen meni sellaiset 3-4 tuntia tupakkataukoineen, ja paikat oli kyllä aika hellänä sen jälkeen. Tällainen siitä tuli:

Liskon oon itse piirtänyt ja suunnitellut, netistä poimin joitakin yksittäisiä vinkkejä. Eve sen viimeisteli ja toteutti tuon pyrstön, joka tuotti mulle hieman ongelmia. Mutta nyt tuo pyrstö tulee tuohon jalan etuosaan aika lailla niin kuin halusinkin :) Kunhan tuo paranee, niin parannellaan vielä hieman noita joitakin viivoja, ja levennetään vihreää raitaa jonkin verran. Mutta onpahan siistiä että tuo viimein on tuossa, oon niin kauan jo sitä suunnitellut :)
Pyrstön tekeminen sattui eniten, tuo säären etuosan iho kun on lähinnä luuta. Loppuvaiheen värittäminen kirpaisi myös kun nahka oli jo niin hellänä, ja vähän joutui irvistellä x) Perse puutui aika mukavasti jakkaralla istuessa, mutta ei ollut kovin paha sessio loppujen lopuksi :) Eniten jännitti pysyykö mun jalka tärisemättä :P Tällä hetkellä pohje on vähän kosketusarka, särkee hieman ja punottaa.
Jos sitä sitten rupeis miettimään jo seuraavaa :D

Käytiin kuvan hakkaamisen jälkeen Denniksessä syömässä pizzaähkyt, ja sieltä ajettiin vielä Runosmäkeen, kun mentiin moikkaamaan Markusta ja Merjaa :) Tehtiin pienet kissanruokavaihtokaupat ja saatiin siellä Markuksenpäiväkahvit.
Oli kiva nähdä kumpaistakin vihdoinkin livenä, Markuksen kanssa ollaankin oltu Facebook-kavereita jo vuosia :D Orsonille ja Angelolle kelpaamattomat ruuat on meillä jo melkein vetästy nassuihin x)

Oli kiva päivä, ja oltiin lopulta vasta puoli kymmenen aikaan illalla kotona. Turkuun täytyy kyllä kesällä mennä vaikka pariksi päiväksi, jokilaivakierrokselle meitä jo kosiskeltiin :D