Ihania muistoja on niin paljon, että tuottaa kyllä vaikeuksia valita. Valitettavasti mulla ei ole nykyisessä kämpässäni mukana mitään mun lapsuudenkuvia, joten kuvina toimii paljon tuoreemmat otokset. Lisäksi en todellakaan jaksanut alkaa käydä läpi mun valokuva-albumeita sun muita läpi taas, joten valitsin kuvat aika lailla sen perusteella mitä oli jo valmiiksi koneella tai netissä.
Koitan olla melko lyhytsanainen, jottei tästä tule kilometrin pituista postausta :)

Lapsuudesta on paljon hyviä muistoja esim. ratsastuksen parista, Rikusta, ekoista bestiksistä ja näin, mutta ehkä kaikkein lämpimämmät lapsuusmuistot liittyvät mummin ja ukin mökkiin saaressa Lohjanjärvellä. Siellä oli yksinkertaisesti mahtavaa, ja musta olisi ihanaa jos mulla vaan joskus olisi mahdollisuus ostaa itselleni tuo mökki <3 Muistoja kultaa vielä enemmän ehkä se seikka, että mummini ja setäni ovat jo nukkuneet pois, ja molemmat heistä rakastivat tuota mökin rauhaa myös. Muistan niin elävästi kun olin about kahdeksan vanha, oli tosi kuuma kesä, ja mä olin mummin ja ukin kanssa kolmistaan mökillä, aurinko paistoi tosi kuumasti ja me mummin kanssa hengailtiin pihan jykevässä hirsipöydässä, mä luin tädin vanhoissa bikineissä Nalle Puheja, mummi teki ristisanatehtäviä, ja pöydällä oli maljakossa niittykukkia ja matkaradio, josta kuului Radio Lännentie (Lohjan silloinen paikallisradio) ja Anita Hirvosen biisi Maitolaiturin prinsessa! Oi niitä aikoja :) Hitsi, tosi harmi ettei mulla ole laittaa kuvaa tähän mukaan!

Teiniajoista erityisesti lukioaika oli ihan mahtavaa, ja sieltä mulla on teiniajan parhaat muistot. Siellä mulla oli paljon kavereita, ja meillä oli tiivis kaveriporukka, joka joka viikonloppu teki jotain yhdessä. Oli ryyppäystä ja sekoilua, Sammatin sademetsän bileet, Paratiisi ja "ukin" vadelmaviini <3 Ja jos ei hengailtu Sammatissa, niin sitten Lohjalla, rannassa, Lavalla... Sillon taidettiin kieltämättä mennä aika tukka putkella ;) Lukioaikana tanssin vielä myös jazzia, ja tuo ylävasen kuva on yksistä meidän tanssikoulun kevätnäytöksistä (joskin tuossa taisin olla vielä ysillä).

Lukion jälkeen muutin poikaystäväni kanssa yhteen, ja tietysti siltä koko seurusteluajalta on myös hyviä muistoja, oltiinhan me sentään viis vuotta yhdessä. Muistuu mieleen muutamat mökkiviikonloput, sekä yksi juhannus Hangon Silversand-leirintäalueella parin kaveripariskunnan kanssa (Sanni oli siellä myös :)). Tuolta ajalta on muutenkin hyviä muistoja Sannin kanssa.
Noihin aikoihin opiskelin audiovisuaalista viestintää, ja sieltä päälimmäisenä hyvänä muistona on jäänyt mieleen Kirsin, Sallan ja Katin kanssa tehdyt harjoitustyöt, "lyhytelokuvasarja" Snoop Angels :)

Hannen kanssa on kohellettu lapsesta saakka niin paljon, että en nyt hirveästi niitä ala erittelemään. Tuoreita muistoja ovat festarimuistot, niistä päälimmäisenä Sauna Open Air 2007, koska se nyt vaan oli se, mistä kaikki alkoi - meidän festareilla ja keikoilla käynti. Lisäksi festariviikonloppu oli aivan ihanan lämmin, aurinko paistoi, oli hyvä ilma ja tosi hyvä fiilis, oltiin ekaa kertaa Omenahotellissa yötä, oli jatkoja, pornolauluja ja kaikkea kivaa :) Tuona kesänä käytiin Saunan lisäksi muutamalla muullakin festarilla (esim. Miljoonarock ja Ilosaarirock), se oli vielä sitä aikaa kun oli varaa mennä ja tehdä melkeinpä mitä lystäsi.

Sitten on ollut paljon myös hyviä yksittäisiä keikkamuistoja, mutta niistä ei sen enempää. Jotkut keikat nyt vaan on niin sairaan hyviä. Mieluisimpiin muistoihin lukeutuu myös jo aiemmin mainitsemani Nylon Beatin jäähyväisilta.

Hyviä muistoja on myös entiseltä duunipaikalta, paitsi työkavereiden osalta, myös firman bileiden, ja niistähän otettiin kaikki irti ;) Tuo oli mun ensimmäinen pidempiaikainen työ, ja firman 20-vuotisjuhlat olivat muistaakseni ensimmäiset siinä firmassa viettämäni bileet. Olin silloin ollut firmassa virallisesti töissä vain vuoden, pääsin bileissä helikopterin kyytiin, ja tuli oltua koko päivä hirveässä humalassa :P Toiset superjuhlat vietettiin seuraavana keväänä Himoksella, ja meininki oli taas ihan hulvaton! En viitsinyt laittaa muiden tyyppien kuvia esille, kun en tiedä mitä niistä meinaavat.

Jokainen kissani on tietysti mulle rakas, ja ihanimpiin muistoihini kuuluu noh, tietysti kaikki hetket niiden kanssa, mutta erityisesti ne alkuajat, kun ne ovat vasta tulleet mun luo uusiin koteihinsa :) Ruusa, Nikki, Nuno ja Nemo <3

No sitten kaikkein uusimpana Makeen tutustuminen. Tutustuttiin siis Facebookissa, ja pian tuo jo ehdotti tapaamista. Mä olin ihan paniikissa, mutta sovittiin, että se matkustaa niiden bändin yhden keikan jälkeen mun luo. Se keikka oli jossain hevonkuusessa ja Make joutui aika paljon nähdä vaivaa tullaakseen mun luo siksi yhdeksi yöksi. Mä kotona panikoin tietysti koko viikon, ja kun sitten tapaamispäivänä menin sitä vastaan bussipysäkille, poltin niin monta röökiä putkeen, että siitä tuli jännityksen lisäksi vielä pahempi olo.
Sitten tuli bussi, ja se pysähtyi. Make tuli sieltä ulos pitkät hiukset tuulessa hulmuten, nahkarotsi päällä, kitara selässään, sytytti röökin ja tuli suoraa päätä halaamaan mua :) Se hetki kun näin sen livenä ekan kerran, oli kuin jostain hidastetusta filmistä, ja mun ajatukset oli varmasti jotakin "vooooooooi vittusaatana paska" :D Ne pari päivää meni siis ilmeisen hyvin, kun tässä vielä yhdessä ollaan :D Ja mä olin heti aivan täysin rakastunut ja olin onneni kukkuloilla kun Make halusi jatkaa tapailemista edelleen.

Oiskos tässä nyt tarpeeksi jo muisteloita... Haluun eroon tästä haasteesta! :D